coaching-erhvervErhvervs Coaching til erhvervsfolk, ledere, iværksættere. Management Coaching til at få balance mellem at gøre det som skal gøres, og det som ønskes gjort.

  • Life Coaching til at få balance mellem arbejdsliv og privatliv
  • Lær at brænde for tingene i stedet for at brænde ud af tingene
  • Gå fra præstation til kreativ udfoldelse
  • Coaching er med til at skabe balance mellem livets praktik og livets legeplads

“Det er ikke svært at lave noget ekstraordinært, det svære er at blive ved. Det er her det bliver til kunst”.

 Coaching

coaching-essentielVi har valgt at kalde vores Coaching for Essentiel Coaching, det skyldes at Coaching begrebet har været udsat for en hård vask og strygning. Med det menes at alle i dag, er tæt på at kunne kalde sig Coach, og leder skal ikke længere lede deres medarbejder, men coache dem. Det er nu meget fint, men vi vil nu kalde det for omgangsreform, da det i værste fald, kan betyde et 6 dages kursus som coach, som vel næppe skaber større forandring. Måske tonen får en pænere lyd, på sammen måde som positive holdninger.

Måske en lidt barsk holdning, men prøv at være parterapeut hjemme i dit forhold, det virker ikke og magtbalancen flytter sig ikke og hvem kan se sig selv i de spil man selv indgår i. Lederne har vel deres egne mål for de ansatte, som ikke altid er de samme som de ansattes? Alle har vi vel dagsordener og forventninger i de sammenhæng vi er i og neden under den pæne form, ligger konflikterne og de er langt fra altid synlige.

Så når vi taler om Essentiel Coaching så er det fordi det kræver erfaring, viden og ekspertise inden for det psykologiske, det filosofiske, mennesket som helhed, samt en hel del praktisk erfaring. Med praktisk erfaring mener vi “been there, done that” og praktisk erfaring i at arbejde med mennesker og udvikling.

Således at vi i Center for Essentiel Terapi & Udvikling har et livs og menneskesyn som hviler på eksistentialisme som danner en fælles virkelighed. Derudover en metode sammensat mellem Rådgivning og Coaching samt proces og mål styret som retningsgivende for ønskerne og forandringerne.

Hvis vi ikke har et menneskesyn der hviler på noget grundlæggende med i processerne, kan det hurtigt blive som krusninger i vandoverfladen. Disse krusninger er tit mentalt styret og ligger som noget vi bør gøre og huske at gøre. Det er disse mentale forandringer der virker lige så godt som en julefrokost, vi har det sjovt og er i samhørighed mens det står på og senere er vi tilbage i de gamle roller og mønstre.