Essens Terapi. 

Essens terapi handler om den nødvendige bevisthed om sig selv, sine følelser og værdier for at kunne skabe et solidt fundament for trivsel og bæredygtige relationer. Essens terapi hviler på et eksistentielt grundlag, og gestaltterapien for hvis fokus er på det hele menneske med tanker, føleler og handlinger. læs mere om Gestaltterapi.
Essens terapien har sit fokus på bevidsthed om hvad som er og hvad som hindre, og de niveauer af bevidsthed som føre mod en mere følelsesmæssig og social bevidsthed, foruden den kreative bevidsthed som både rummer længslen og viljen, til at sætte sejl mod ønsket om et frit og uafhængigt dynamisk liv.

Parterapi med fokus på nærvær, ansvar, kontakt og fælles forståelse

At gå i parterapi, skal ses som en investering i livet. At genfinde sig selv og sin partner. At komme ind til det, det virkelig handler om; kærlighed, intimitet, fælles forståelse og ikke mindst sanselighed. At få balance mellem ansvaret, lyst, yde og nyde. At være til stede i nuet, i livet.

Ofte oplever folk parterapi, som en befrielse, en lettelse fra skyld og alt for store skjulte krav og forpligtelser.

Læs mere om parterapi

 

Psykoterapi/ Gestaltterapi

MC-Uden-nærvær-626x385Opdag dine egne ressourcer Få det bedre med dig selv og i samspillet med andre. Få modet til at være dig selv. Med simple værktøjer får du dit eget kompas, til at navigere mod det liv, du ønsker.

Læs mere om Psykoterapi

“Bliv den du er, uden klicheer, undskyldninger og præstationer og du er tættest på et autentisk og næringsgivende liv”

 

I parterapien ønsker jeg at komme ind til den grundkonflikt, som hindrer parforholdet i at trives og udvikle sig. Min livssyn er, at inderst inde har de fleste parforhold de samme ønsker og mål i livet. Men hver deres måde at indfrie disse ønsker på og misforståelser og efterfølgende konflikt hindre begge parter, at få taget hånd om egne behov og fælles behov.

I psykoterapien er mit fokus på her og nu, og et ligeværdigt møde mellem mennesker. Det handler om at finde dét som hindre livslysten i, at være den motiverende faktor i livet.

Mads Vang Christensen.

Parterapeut, Gestaltterapeut og Forfatter

Ring for bestilling af tid, eller spørgsmål på tlf 26841084 eller send en mail på mads@cetu.dk

 
Mit virke som parterapeut og som individuel terapeut befinder jeg mig rigtig godt med. Jeg er nærværende og engageret og med empati og ikke-dømmende kommunikation møder jeg alle, der træder ind i min klinik, med ligeværdighed og respekt.

Ligeledes er jeg optaget af at få parforholdet til at spille på samme bane, med klare spille regler og bevidsthed om kommunikation, udvikling, værdier og drømme. Jeg tror på kærligheden.. jeg arbejder for at få fjernet det, som skygger for den!

Inge Hülsen

Parterapeut, Coach, Meditation Træner og Reiki Mester

Ring for bestilling af tid, eller spørgsmål på tlf. 60184919 eller send en mail på inge@cetu.dk

Jeg har skrevet

  • Filosofi & Eksistens
  • Mellem galskab & disciplin.
  • Velkommen til Eksistensens Hotel
  • Zen og kunsten at drive virksomhed, forlag Spitzen
  • Velkommen til Eksistensens Hotel.
  • I bekymringens skygge er jeg født.
  • Zentekster 1000 ord kan ikke beskrive det.

 

Du kan købe dem via Saxo https://www.saxo.com/dk/soeg/boeger?query=Mads+Vang+Christensen