Min filosofi og mit livssyn er Eksistentiel, dvs. det som er her og nu, befriet for illusioner, Idealforestillinger, Essens filosofiselvbedrag, kamp og forsvarsmekanismer.

Mine anskuelser kommer forbi Buddhismen, som i sin enkelthed, handler om at inderst inde, vil vi hinanden det godt og at vi rummer medmenneskelighed, tolerance overfor det som er anderledes og forskelligt fra os selv.
Og ved overgivelse, kan vi forstå og lære af andre, og derved komme nærmere samhørighed og derigennem møder vi vores egen sårbarhed, som er tættere på taknemmelighed, lykke, glæde og lidenskaben. Hvilket betyder personlig udvikling og udvikling i parforholdet.

Mine Åndelige Værdier er Essentielle som er;

Respekt, Venlighed, Medfølelse, Tålmodighed, Ærlighed, Ydmyghed, Tilfredshed, Gavmildhed, Tilgivelse, Meningsfuld tale, Taknemmelighed, Loyalitet, Inspiration, Principper, Hjælpsomhed, Mod.

Alt for mange mennesker hænger og svæver i fortiden eller knokler for at komme til de bedre tider der ligger ude i fremtiden. For begges vedkommende er det liv der ikke leves og en illusorisk verden hvor følelseslivets kompas er ude af drift. At være tilstede i nuet og ansvarlighed for at vælge til og fra, er et godt udgangspunkt til at leve et autentisk liv.

Ønsker vi fred og kærlighed, må vi starte med os selv og vores indre konflikter.

Mads Vang Christensen

Læs mere om den psykoterapiens skole “Gestaltterapi”