medimindMediMind-Therapy© er en nænsom blanding af Terapi, Meditation, og Mindfulness. Det har meget fine positive resultater at forene disse 3 elementer.

MediMind-Therapy er en effektiv metode til at blive mere nærværende, og til at hvile i dig selv. Metoden hjælper på at mærke dine autentiske følelser og det styrker dine kropsfornemmelser. Metoden afhjælper og forebygge konflikter i dit eget sind eller konflikter du har med din partner/relationer.

MediMind-Therapy er rigtig godt mod stress, angst og forstyrrende tankemylder. Den milde blanding af Terapi, Meditation og Mindfulness forener velvære, selvværd og kærlighed, og styrker egenomsorg, indre ro, og koncentration.

MediMind-Therapy er sat i værk på baggrund af tendensen i samfundet, at mange lever et alt for stresset liv.
Rigtig mange mennesker lider af overdreven frygt-, angst- og bekymringstanker.
Og mange lever uden god kontakt til sig selv, og uden god kontakt til sin partner, og føler sig i bund og grund ensomme.
Rigtig mange kvinder ønsker at slippe kontrol og slippe sin egen indre hårde dommer, og i stedet at få bedre kontakt til sin krop og følelser, de har en længsel om at blive mere nærværende med sine børn og med sin mand.
Når vi har en god kontakt til vores krop, er der mulighed for at udvikle os. God kropskontakt giver os frihed og vi skaber en kontakt til vores kreative potientiale, der ligger i os.