Mads Vang Christensen f.1965.

Forfatter, Psykoterapeut & Parterapeut.

Jeg har praktiseret som Psykoterapeut/parterapeut og som Coach & Udviklingskonsulent for Virksomheder og Flere Offentlige institutitioner siden 1996.

Bag mig har jeg en del års erfaring med ledelse fra restaurationsbranchen.  Var udlært kok i 84 som 19 årig og havde en karriere bla. som køkkenchef og restaurantchef og som selvstændig. Så det er med denne lidt hårde baggrund, jeg har lært en praktisk tilgang til livet og til at lære at arbejde med mennesker og ikke midst at forstå mennesker på godt og ondt.

Min psykoterapeutiske uddannelse har jeg taget på Nordisk Gestalt Institut.

Gennem snart 20 år jeg har arbejdet med mennesker, dels gennem sociale projekter for unge kriminelle misbruger og få dem i gang med arbejde med en sundere livsstil og tilgang til livet. Dels gennem erhvervslivet som Human Resources Manager, til Offentlige Institutioner med at være medudvikler af ”Det Rummelige Arbejdsmarked”.

Det er nødvendigt at blive inspireret og det har gjort at jeg er videreuddannet indenfor Management, HRD, samt NLP, Coaching og kommunikation Bl.a. hos Matthew Tierney (USA), Tad James (USA), Robert McDonald (USA), Paul McKenna & Michael Breen (GB), Richard Moss (USA), Dalai Lama, Noah Levine(USA), Ole Vadum.

Jeg har brugt en del år på at studere gamle åndelige traditioner/ filosofi, ofte Buddhisme og Zen Buddhisme. Jeg forsøger at forene Østlig Filosofi med Vestlig Psykologi (Eksistentialisme) til en praktisk og håndgribeligt måde at leve livet på.

Du kan læse meget mere på min blog: www.madsonblog.dk

Skulle du ønske svar på lidt mere personlige spørgsmål er du altid velkommen til at skrive en mail på mads@cetu.dk eller ringe på tlf.26841084

I dag driver jeg sammen med Inge, Center for Essentiel Terapi & Udvikling og er ved at starte et kursuscenter op i Odsherred med kurser og uddannelser. Se mere på essens-instituttet.dk
Er brevkasseredaktør på Eksistens & Samliv for Medieselskabet Nordvestsjælland.
Skriver bøger og holder fordrag og temadage for virksomheder og institutioner.

Uddannelser af relevans:
Psykoterapeut “Gestaltterpeut”: Nordisk Gestalt Institut
ID management uddannelsen: Ole Vadum Dahl.

Kurser af relevans:
VPG: Voksen Pædagogisk Grunduddannelse
Hypnose Practitioner: Matthew Tierney
Hypnose Master: Matthew Tierney
NLP Practitioner: Skandinavisk Skole for NLP
Misbrug stoffer og alkohol: Skandinavisk Skole for NLP
NLP Master: Tad James
NLP Trainer´s Training: Tad James
Teambuilding: Robert McDonald MS. NLP
Mental Ressources: Johnny O`Hagan
Ledelse og samarbejde: Connektor
NLP/ Hypnose: Inter Training

Seminarer jeg har deltaget på
Udviklingspsykologi, Objektrelationsteori, Broderline, Kropterapiens historie, Alexander Lowen: Bioenergetik, Alice Miller, symbolkommunikation, spise forstyrrelser, incest, in order of love

Parterapeut & Coach Inge Hülsen  f. 1962

Jeg har beskæftiget mig med udvikling og mennesker de sidste 20 år.
Gennem mit liv har jeg altid været i kreative processer.. som underviser i diverse oplysningsforbund og som værkstedsleder på produktionsskole, hvor den fornemmeste opgave var at ”vække” og inspirere kursister og elever til at folde sig ud i nye kreative gøremål.
Jeg har været lærer i rigtig mange år på efterskole for boglig svage unge, hvor det handlede om at opnå succes og sejre via kreativitet.
Som instruktør gik årene med psykodrama og rollespil og jeg inddrog gerne dramaer fra elevernes egen verden.
Jeg fik eleverne med og de overskred deres begrænsninger og deres tabuer og de oplevede stor positiv selvudvikling.
To af årene forestod jeg rollen som forstander, hvor det også handlede om at have med mennesker at gøre, da kontakt til forældre, sagsbehandler og psykologer var hverdagskost.

I den kunstneriske og kreative verden har jeg fået afløb for diverse kunst og kunstterapi, og sidst har jeg arbejdet med fotografiet som kunstnerisk udtryksform i leg med form, linjer, lys og skygge. Et forum hvor mine kompetencer med at have med mennesker at gøre, kommer kunden (og mig) til gode i den kontakt, der nødvendigvis skal være til stede for at indfange et godt foto.

Jeg ville vide mere om mennesker (og mig selv) så den terapeutiske og udviklingsmæssige vej, har jeg lagt forbi Nordisk Gestalt Institut og sidenhen har jeg videreuddannet mig til Parterapeut ved Institut i København samt ved Kognitive Psykolog Kristian E. Andersen.

Mit virke i dag som parterapeut, individuel terapeut, foredragsholder, underviser, gruppe- og kursusleder befinder jeg mig fantastisk godt med. Rigtig mange, og forskellige, mennesker beriger min hverdag.
Jeg er skaberen af MediMind-Terapy.
Jeg er nærværende og engageret og med empati og ikke-dømmende kommunikation møder jeg alle, der træder ind i min klinik, med respekt og ligeværdighed.

Du kan læse meget mere på min blog: www.kærlighedonblog.dk
Skulle du ønske svar på lidt mere personlige spørgsmål er du altid velkommen til at skrive en mail på inge@cetu.dk eller ringe på tlf.60184919